Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!

Rólunk mondták

Túl azon, hogy a rögzítés technikai termékek, amiket már vásároltam (csavarok, anyák) kifogástalan minőségűek, a kiszolgálás, a rendelés felvétel módja is egyedülálló.

A rendelés után szinte 1 perc alatt visszaigazolás jön, erősítve ezzel a bizalmat és sejtetve, hogy profi áruházzal van dolgunk.

Sokféle szállítási mód közül választhatunk, ami még különlegesebbé teszi a vásárlást. A vevővel való foglalkozás magasiskoláját láthatjuk megrendeléstől a leszállításig!

Egészségfejlesztés a Trendix Kft. dolgozóinak körében

Cégünk munkatársai alapvetően irodai illetve álló-fizikai munkát végeznek. Egyik csoport számára sem biztosított a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód egyéb alappillére. A vállalat szeretne a munkavállalói részére olyan programot kialakítani, melynek során a munkavállalók megszerezhetnék azokat az ismereteket, melyekkel az adott...

 

Projekt leírás 

TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2010-0998 azonosítószámú pályázatunk 2011-ben valósul meg. 

 Projekt helyszíne: 4029 Debrecen, Cegléd út 7.

Cégünk munkatársai alapvetően irodai illetve álló-fizikai munkát végeznek. Egyik csoport számára sem biztosított a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód egyéb alappillére. A vállalat szeretne a munkavállalói részére olyan programot kialakítani, melynek során a munkavállalók megszerezhetnék azokat az ismereteket, melyekkel az adott munkarendjüket legoptimálisabban beosztva, az egészségre legkevésbé károsan tölthetik el. Fontos hangsúly kerülne a rendszeres mozgásra (football); életvitelre (dohányzás mellőzése); a munkával járó stressz feldolgozására, mely a jelen gazdasági helyzetben még fokozottabb. Az elméleti oktatás mellett hangsúlyos szerepet kapna a természeti környezet. Sor kerül azon egészségterv kidolgozására, mely elemi érdeke a vállalatnak, hiszen amellett, hogy a munkavállaló egészsége önmagában is fontos, a munkaadó komoly gazdasági érdeke is fűződik ahhoz, hogy alkalmazottjai mindig a legjobb formában legyenek.

 

A projekt összköltsége: 9 996 690 Ft, amelyből az elnyert támogatás összege

9 996 690 Ft. 

 Kedvezményezett neve és elérhetősége:

TRENDIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 4029 Debrecen, Cegléd út 7.

Tel.: 06-52-418-819

Fax: 06-52-411-855

www.trendix.hu

trendix@trendix.hu

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Cím: 1134 Budapest, Váci út 45. „C” épület

Postacím: 1385 Budapest, Pf. 818.

Tel.: (1) 273-4250

www.esza.hu

EUtamogatas@esza.hu

 

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapja:

www.nfu.hu