Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!

Rólunk mondták

Túl azon, hogy a rögzítés technikai termékek, amiket már vásároltam (csavarok, anyák) kifogástalan minőségűek, a kiszolgálás, a rendelés felvétel módja is egyedülálló.

A rendelés után szinte 1 perc alatt visszaigazolás jön, erősítve ezzel a bizalmat és sejtetve, hogy profi áruházzal van dolgunk.

Sokféle szállítási mód közül választhatunk, ami még különlegesebbé teszi a vásárlást. A vevővel való foglalkozás magasiskoláját láthatjuk megrendeléstől a leszállításig!

Üdvözöljük a Trendix oldalán!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a webáruházunk jelenleg átalakítás alatt áll, amennyiben rendelni szeretne írjon nekünk a trendix@trendix.hu e-mail címen.


Trendix Kft. Kötőelem Szakáruház és Nagykereskedelem

Cégünk fő profilja csavarok, rögzítéstechnikai termékek, kézi és gépi szerszámok valamint villamossági szerelési anyagok forgalmazása. Ezen felül palettánkon megtalálhatóak festékek és vegyiáruk is. Gyökereink több mint 20 év távlatába nyúlnak vissza. Csavar és villamossági szaküzletünk 1991-ben nyitotta meg kapuit Debrecenben, ezzel párhuzamosan pedig Nyíregyházán Csavar-szerszám szaküzlet létrehozásával tettük egyszerűbbé a régió barkácsoló kedvű lakóinak az eszköz és kellék beszerzést tevékenységeikhez.

RÖGZÍTÉSTECHNIKAI ESZKÖZÖK, CSAVAROK NAGY VÁLASZTÉKA

Üzletpolitikánk fő célja a vevőink tökéletes elégedettségének elérése. Ennek érdekében folyamatosan monitorozzuk vevőink vásárlási szándékát, és biztosak vagyunk benne, hogy minden rögzítéstechnikai és egyéb igényüket maximálisan ki tudjuk elégíteni. Választékunkat folyamatosan bővítjük mindig szem előtt tartva a kiváló minőséget is. Lakossági és közületi vevőink egyaránt megtalálják a számukra szükséges terméket, legyen szó általános vagy speciális csavarról, zárról vagy bármi általunk forgalmazott áruról.

KÉZI ÉS ELEKTROMOS SZERSZÁMOK SZÉLES KÍNÁLATA

Műhelye berendezésének beszerzését is megoldhatja az üzletünkben. Folyamatosan készleten lévő szerszámkocsik, zsiráfemelők, olajemelők, kompresszorok, ipari porszívók és más eszközök segítségével. Köteleket, láncokat is forgalmazunk, tartozékokkal együtt. Megrendelésre ipari minőséget is tudunk biztosítani. Kézi szerszámaink között az alkalomszerűen barkácsolók számára elegendő általános minőségűtől a profiig mindenféle megtalálható.

Egyes márkákra élettartam vagy törésgaranciát is biztosítunk. Az elektromos szerszámok és gépek esetében folyamatos tartozék utánpótlást garantálunk, legyen szó akár fúró, hegesztőtartozékról vagy más egyébről. Munkavédelmi eszközökkel illetve elektromos szerelési anyagok nagy választékával is állunk az Ön rendelkezésére. Végül de nem utolsósorban elektromos fűtő és klímaberendezéseit is kedvező áron szerezheti be üzletünkben. Kérjük tekintse meg választékunkat , vegye igénybe szakembereink segítségét a kiválasztáshoz.

Híreink

Komplex infokommunikációs fejlesztés a Trendix kft.-nél

2019. 05. 07.

Ezuton teszünk eleget tájékoztatási kötelezettségünknek.

Technológiai fejlesztés a Trendix Kft-ben

2012. 10. 16.

Ezuton teszünk eleget tájékoztatási kötelezettségünknek. Technológiai fejlesztés a Trendix Kft-nél. A projekt ikdőtartama: 2009.10.01.-2010.11.10. Kedvezményezett: Trendix Kft 4029 Debrecen, Cegléd u.7. A támogatás összege: 9.869.726 ft A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társ finanszirozásával valósult meg.

Széchenyi Terv

2012. 10. 16. Projekt leírás 

TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2010-0998 azonosítószámú pályázatunk 2011-ben valósul meg.

 

Egészségfejlesztés a Trendix Kft. dolgozóinak körében

2012. 10. 16.

Cégünk munkatársai alapvetően irodai illetve álló-fizikai munkát végeznek. Egyik csoport számára sem biztosított a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód egyéb alappillére. A vállalat szeretne a munkavállalói részére olyan programot kialakítani, melynek során a munkavállalók megszerezhetnék azokat az ismereteket, melyekkel az adott...