Nincs jogosultsága megtekinteni az adott tartalmat, vagy jelenleg nem elérhető a tartalom!

Rólunk mondták

Túl azon, hogy a rögzítés technikai termékek, amiket már vásároltam (csavarok, anyák) kifogástalan minőségűek, a kiszolgálás, a rendelés felvétel módja is egyedülálló.

A rendelés után szinte 1 perc alatt visszaigazolás jön, erősítve ezzel a bizalmat és sejtetve, hogy profi áruházzal van dolgunk.

Sokféle szállítási mód közül választhatunk, ami még különlegesebbé teszi a vásárlást. A vevővel való foglalkozás magasiskoláját láthatjuk megrendeléstől a leszállításig!

 

 

Sajtóközlemény

 

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULT

A TRENDIX KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE

 

2020 / 09 / 15

 

A TRENDIX Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2019. szeptemberében 1,92 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” című pályázati kiíráson. A beruházás során napelemes rendszer telepítése valósult meg.

 

A fejlesztés célja a 4014 Debrecen, Pallag 02636/24 hrsz. alatt található telephelyünk épületének az üzemeltetési költség csökkentése. A fejlesztést követően elektromos áramigényét megújuló energiával (9,6 kW teljesítményű napelem rendszer) csökkentjük.

 

A megújuló infrastrukturális beruházás célja, hogy a folyamatosan növekvő volumenű, szükséges villamos energiát cégünk környezetbarát módon és gazdaságosan szerezze be. A csúcstechnológiát képviselő eszköz gyors megtérülési idejének köszönhetően a kezdeti nagyobb volumenű beruházás hamar megtérül. A fejlesztés cégünk mindennapi működését gazdaságosabbá teszi, az alacsonyabb működési költségek lehetőséget adnak cégünk fejlesztésére, mind technológiai, mind a humánerőforrás területén.

 

A következő években is szeretnénk beruházni, fejleszteni, elsősorban a géppark megújításával. Fontos célunk az ügyfelekkel való foglalkozás színvonalának emelése, a kapcsolattartás erősítése is.

 

A megvalósult fejlesztéssel üzemeltetési költségeinket, havi kiadásainkat tudjuk szignifikánsan mérsékelni az energetikai jellemzők javításával. Vállalkozásunk hosszú távon hozzájárul a CO2 terhelés javításához, ÜHG kibocsátás csökkentéséhez, a környezettudatos szemlélet erősítéséhez, egyúttal növeljük a hazai megújuló energia hasznosítás arányát. Jelen pályázat cégünk részére olyan beruházást tett lehetővé, melynek eredményeképpen a telephelyünkön használt meglévő és új elektromos gépek egyre növekvő energia használatát, és az ezzel járó magas kiadásokat tudjuk a jövőben csökkenteni, ill. részben megszüntetni.

 

További információ kérhető:

TRENDIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

www.trendix.hu

trendix@trendix.hu

 

Pályázat